Bucharest West

Sos. De Centura, Nr. 2, If, Domnesti » Domneşti , Ilfov » Localizare pe hartă
 „Cazare de 3 stele! confort de 4 stele! preturi de 2 stele!“
Camere: 28
Total locuri: 48
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
36 de locuri
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Bucharest West
Tipul unității: Motel

Bucharest – West Motel este situat in partea de vest a Bucurestiului, langa Cartierul Drumul Taberei, Cartierul Militari, Mall Plaza, Stadionul Steaua – Bucuresti. pe Sos. de Centura. In apropiere se afla CTPark Bucharest.

Pentru zilele calduroase recomandam Divertiland, Palatul Mogosoaia sau Therme Bucuresti, toate aflandu-se la o distanta de 5-20 de minute cu masina.

Bucharest – West Motel *** oferă cazare în 28 de camere . Camerele sunt de tip single, duble, triple şi apartament ce sunt destinate toturor categoriilor de turişti.Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, mini-bar, televizor (DIGI TV) şi telefon, acces la internet wireless , grup sanitar cu cabină de duş sau Jacuzzi.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Room-service
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Domneşti , județul Ilfov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bucharest West din Domneşti , județul Ilfov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bucharest West? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!