Pensiunea Snagov Lac

Strada Stefan Cel Mare 74 » Ciofliceni , Ilfov » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Snagov Lac
Tipul unității: Pensiune

Pentru a prezenta cat mai eficient Pensiunea Snagov Lac trebuie sa vorbim despre faptul ca reprezinta o investitie noua, cofinantata prin program european sapard, deci o investitie la standarde europene

Pensiunea are o capacitate de 10 camere duble si posibilitatea de paturi suplimentare, piscina exteriora, parcare, debarcader, barci, hidrobicicleta,restauranat,bar. camerele sint dotate cu baie proprie -cabina dus, tv, mobilier modern , incalzire centralizata, unele camere dispun de terase largi cu vedere spre lacul Snagov.

Pensiunea se afla in apropierea COMPLEXULU THERME, ROMEXPO, complex PRISMA, aeroportul OTOPENI,aeroportul BANEASA.

In jur se afla circa 4000 de metri patrati de vegetatie, animale,flori. Se pot practica o serie de activitati sportive. Se pot efectua plimbari romantice seara prin padure sau pe lac avand in vedere ca este unul din putinele lacuri din EUROPA unde cresc nuferi albi,galbeni si imperiali.

Se poate admira fauna. Se poate servi un cockatil la debarcader, sau face plimbari pe lac si prin padure.

Piscina are o adancime maxima de 2.30 m, suprafata de 60 mp prevazuta cu trambuliuna si evident reprezinta o modalitate eficienta de a va racori pe timpul verii, de a face plaja sau de recreere.

Locatia se poate inchiria integral . tarifele la cerere.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Turcă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Pescuit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ciofliceni , județul Ilfov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Snagov Lac din Ciofliceni , județul Ilfov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Snagov Lac? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!