Pensiunea De Vis

Str. Parului, Nr. 12E » Buftea, Ilfov » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 2
Total locuri: 32
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
50 de locuri
Camere - Pensiunea De Vis
Tipul unității: Pensiune

Cauti cazare de calitate la preturi rezonabile in zona de Nord – Vest a Bucurestiului?
Pensiunea De Vis este locul potrivit atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Noi oferim cazare la un standard de calitate ridicat la preturi rezonabile in raport cu oferta de hoteluri si pensiuni din Bucuresti si inprejurimi. Pensiunea find comparabila cu hoteluri de renume din Bucuresti, avand in plus avantajul pozitionarii intr-o zona nepoluata din imediata vecinatate a vestitilor Codrii ai Vlasiei si a raului Colentina, oferind tuturor oaspetilor discretia, luxul si linistea mult visata dupa o zi de munca. In functie de perioada de rezervare deviza noastra este: STAI MULT PLATESTI PUTIN.

Pensiunea De Vis ofera o gama larga de servicii şi spatii elegante pentru organizarea de intalniri de afaceri, conferinţe sau sesiuni de training cat si alte tipuri de evenimente, cum ar fi: aniversari, nunti, petreceri private, etc. Sala de conferinta a pensiunii poarta denumirea regretatului om politic Constantin Balalau, fost senator de Ilfov si primar al orasului Buftea. Aceasta dispune de echipamentele necesare unei intalniri de afaceri: conexiune internet wireless, video proiector, ecran de proiectie, flipchart. Pentru orice tip de evenimeniment oferim o gama diversificata de meniuri si preparate culinare, asiguranad desfasurarea acestora intr-o locatie confortabila si o atmosfera relaxanta.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Room-service
Seif
Activități de relaxare și înfrumusețare
Spa - platit
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Buftea, județul Ilfov, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea De Vis din Buftea, județul Ilfov, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea De Vis? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!