Hotel Belleville

Str. Ciurchi, Nr. 21, Iasi, Cod 700313 » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 20
Apartamente: 1
Total locuri: 36
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Camere - Hotel Belleville
Tipul unității: Pensiune

Hotel Belleville Iasi se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de agrement fiind amplasat la mica distanta de centrul orasului, la numai 10 minute distanta de aeroport si la doar 20 minute de Gara Centrala dar si la mica distanta de unele obiective turistice importante: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul cat si fata de principalele institutii publice locale.

De asemenea se afla in imediata vecinatate a principalului centru comercial al Iasiului, Iulius Mall.

Astfel amplasamentul, prin prisma apropierii de principalele obiective de interes ale orasului cat si a zonei ferite de traficul urban, este ideal atat pentru clientii buisness cat si pentru turistii aflati in vizita in frumosul oras Iasi.

Certificat Atestare Nr. 13803 / 22.12.2010

Hotel Belleville Iasi ofera cazare in 20 camere cu urmatoarele facilitati:telefon,aer-conditionat,frigider, internet gratuit si nelimitat de mare viteza, birou, demi-fotolii,uscator de par,accesorii baie, 52 canale TV romanesti si internationale, televizoare LCD.

Camerele Single dotate cu pat confortabil,sifonier, birou, demifotoliu si televizor LCD sunt special concepute pentru momentele de relaxare, atat de necesare dupa o zi incarcata.

Camerele Double Twin sunt spatioase si luminoase, dotate de asemenea cu birou de lucru, mobilier de calitate si televizoare LCD. Toate baile camerelor sunt modern echipate, cu uscator de par, oglinda de machiaj si cabine de dus de dimensiuni generoase.

Camerele Double Matrimoniale ofera tot confortul si intimitatea celorlalte camere, fiind dotate cu un pat matrimonial mare si confortabil.

NOU

OFERIM CEAI SI CAFEA GRATUIT PE PERIOADA SEJURULUI.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Servicii tehnice, dotări business
Xerox, copiator
Ziare business
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Belleville din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Belleville? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!