La Souflaki

Bulevardul Nicolae Iorga 7 » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 16
Check-in de la: 12:00 AM
Restaurant de
80 de locuri
Camere - La Souflaki
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea La Souflaki va asteapta cu 7 camere dotate modern, precum si cu un restaurant unde puteti savura delicioase mancaruri romanesti si grecesti.

Si pentru ca stim cat de mult va plac bucatele noastre si pentru a va servi chiar si atunci cand nu aveti timp sa treceti pe la noi, va punem la dispozitie serviciile noastre de livrari la domiciliu.

Aceleasi mancaruri cu specific grecesc, la fel de savuroase, aburind, ajung la tine acasa doar sunand la numarul nostru de telefon.

Va asteptam!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Frigider
Facilități baie
Baie proprie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Souflaki din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Souflaki? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!