Hotel Bellaria

Sos. Bucium 7 » Iași, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Bellaria
Tipul unității: Hotel

Deschis de curând, Hotel Bellaria îşi primeşte oaspeţii în momentul de faţă în 47 camere de 4****, oferind servicii de cazare în Iaşi de cea mai înaltă calitate. Conceput pentru a satisface şi cele mai exigenţe şi diverse gusturi, Hotel Bellaria este dotat cu tehnologii şi materiale de ultimă generaţie, de o calitate excepţională. Ambientul deosebit se caracterizează prin intimitate şi diversitate, orice client simţindu-se ca acasă în camerele puse la dispoziţie.

Fiecare nivel din cele trei ale corpului de hotel este decorat în culori diferite, de la mochetă şi mobilier, până la tapet şi decoraţiuni interioare. Materialele folosite, majoritatea de import şi de cea mai bună calitate, sunt alese cu atenţie deosebită, accentul fiind pus pe calitatea şi detaliile de execuţie ale acestora.

Arta completează decorul, Hotel Bellaria găzduind piese ale unor artişti plastici importanţi precum pictorul Dragoş Pătrașcu sau ale sculptorilor Sorin Purcaru şi Ilie Bostan.

Proiectul Hotel Bellaria este doar la început de drum. În viitor, Hotelul Bellaria va avea ca spaţiu de cazare în Iaşi 88 camere şi apartamente, 2 săli de conferinţă, 4 restaurante, terasă, bar, dar şi o cofetărie, spa center, garaj subteran, parcare privată şi, unic în Iaşi, un heliport.

Conceput pentru a oferi cel mai înalt standard al serviciilor, Hotel Bellaria este rezultatul unei atitudini revoluţionare, marcând un nou început în domeniul hotelier.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Lift / Ascensor
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Room-service
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Iași, județul Iași, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Bellaria din Iași, județul Iași, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Bellaria? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!