Pensiunea PONOR

Vata de jos, Str. Câmpului Nr.39, jud.Hunedoara » Vața de Jos, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 2
Total locuri: 16
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Pensiunea PONOR
Tipul unității: Pensiune

Gazda dumneavoastra, Pensiunea Ponor!

În Tara Zarandului, într-un peisaj montan cu culmi împadurite, domoale, deosebit de pitoresc, statiunea Vata de Jos este locul ideal pentru vacanta dumneavoastra. Puteti alege linistea, relaxarea sau dimpotriva, un sejur dinamic, înnot, plimbari cu ATV, calarie, tenis de câmp, drumetii sau excursii cu bicicletele.

Pensiunea Ponor este optiunea potrivita pentru cazare si masa. Veti gasi la noi calm, ospitalitate, mâncaruri traditionale.

La noi veniti ca oaspete si plecati ca prieten.

Fiti bineveniti!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Minibar
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vața de Jos, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea PONOR din Vața de Jos, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea PONOR? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!