Casa Ana

Silvasul De Jos, Nr. 163 » Silvașu de Jos, Hunedoara » Localizare pe hartă
Camere: 3
Total locuri: 13
Check-in de la: 24:00
Check-out până la: 24:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa Ana
Tipul unității: Vilă

Casa Ana este amplasata in Silvasul de Jos la 7 km distanta de Manastirea Prislop, intr-o zona linistita care ofera odihna celor aflati in pelerinaj la aprox 400 m de strada principala de acces spre manastire.

Casa Ana are o capacitate de 17 locuri de cazare in camere spatioase si aerisite, de asemenea dispune de baie cu apa calda permaneta, centrala termica pe lemne, bucatarie complet mobilata si utilata, curte mare cu parcare amenajata frumos cu flori verdeata, foisor, hinta, loc gratar etc

Tarifele de cazare pot fi negociate telefonic in f-ctie de durata de sedere, numarul de persoane cazate in camera, tipul camerei, etc.

Avem camere cu baie proprie sau baie pe hol in imediata apropriere care deserveste 2 camere.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Frigider
Leagăn pt. copii
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Silvașu de Jos, județul Hunedoara, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Ana din Silvașu de Jos, județul Hunedoara, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Ana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!