Schimbă pagina →
1 

Cazare în Ocolisu Mic, Hunedoara
1 pensiuni, hoteluri și vile

La Tusa Dusa din Ocolișu Mic

8 locuri | de la 120 LEI pe noapte

Nota 6.5 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Internet
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Access la bucătărie ech...
Frigider
Parcare exterioară
mai multe servicii:
Acces la Living
Acoperire 3G/4G
Activități fermă și gos...
Animale de companie tol...
Balcon
Bucătărie proprie echip...
Cablu TV
Curte
Cărți de joc
Duș
Foișor
Grădină

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Ocolișu Mic, judetul Hunedoara

La Tusa Dusa - oferta de cazare
Adresa: Ocolis Mic ,nr 121
din Ocolișu Mic, judetul Hunedoara

Cazare Pensiune Ocolisu Mic - prețuri mici și oferte speciale

   Pensiune se afla situată în Ocolisul Mic sat aflat la interferență celor doua localități Orastioara de Sus si Bosorod comune încărcate de istorie si obiective turistice.Pensiunea a fost gândită sa ofere liniste si relaxare. Turistii pot participa la activitățile gospodăriei si la activitățile in stupina.
Preț pe noapte
începând de la 120 LEI
Capacitate
max. 8 locuri
Schimbă pagina →
1 

Ghid de vacanță în Ocolisu Mic și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Ocolisu Mic, județul Hunedoara clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Sunteţi în căutarea unei oferte avantajoase de şedere în Ocolisu Mic?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Ocolisu Mic, județul Hunedoara și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Cel mai simplu și eficient mod de găsi cazarea ideală în Ocolisu Mic!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Cazări în localități apropiate de Ocolisu Mic
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Ocolisu Mic? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Ocolisu Mic Rating: 7.1 out of 10 based on 65 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Ocolișu Mic Hunedoara cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Ocolișu Mic Hunedoara și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual