Boros

valea Boros, nr 65 » Lunca de Jos, Harghita » Localizare pe hartă
 „O calatorie in timp intrun sat din secolul xix“
Camere: 34
Total locuri: 115
Check-in de la: 14.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Boros
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Boros arată mai degrabă ca un mic sat, fiind construite pe ea unul lângă altul 12 mici căsuţe ţărăneşti de o frumuseţe extraordinară condamnate iniţial la depravare.

Le-am demolat, le-am transportat şi pe baza fotografiilor şi a numerotării le-am reconstruit, păstrând metoda originală de humuire atât în interior cât şi în exterior şi mobilând căsuţele cu mobilă tradiţională veche.

Șurile construite ulterior deservesc aici alte scopuri – unul a devenit casă de baie, iar celălalt este folosit drept şură de dans.

Am dori ca tabăra, care poate găzdui 115 de persoane să fie vizitată şi folosită de turiştii dornici de odihnă, care apreciază tradiţiile, şi preţuiesc arta populară.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară • Poloneză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Activități agroturistice
Foc de tabără
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Lunca de Jos, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Boros din Lunca de Jos, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Boros? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!