Casa Aura

Izvoru Muresului ,str. Fzakas ,nr. 217 » Izvoru Mureșului, Harghita » Localizare pe hartă
 „Revelon la munte!“
Camere: 6
Apartamente: 1
Total locuri: 12
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 10:00
Camere - Casa Aura
Tipul unității: Vilă

Casa Aura ofera servicii de cazare si acces facilitati.Capacitatea de cazare este pentru 12 persoane in camere duble de 2** si 3***structurate astfel:4 camere duble cu 2 bai in aripa veche**,2 camere duble cu bai proprii in aripa noua ,living ,bucatarie dotata.Cele doua locatii( aripa veche** si aripa noua***)sunt in aceeasi cladire si comunica intre ele.

Situata in zona centrala din localitateaIzvorul Muresului la o distanta de 800 m de drumul national DN12,Casa Aura este locul ideal pentru cei care doresc petrecerea unei minivacante in liniste, confort si relaxare, precum si pentru iubitorii muntelui,drumetiilor si frumosului .

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Izvoru Mureșului, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Aura din Izvoru Mureșului, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Aura? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!