Pensiunea Chris

Str. Cerbului Nr. 1 » Borsec, Harghita » Localizare pe hartă
Camere: 2
Total locuri: 5
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 10 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Pensiunea Chris
Tipul unității: Pensiune

Statiunea Borsec supranumita ''Perla Carpatilor'' este situata la o distanta de 26 km de orasul Toplita, pe drumul national Toplita - Piatra Neamt, in depresiunea Borsec, din nord-vestul judetului Harghita.Pe langa ambianta de o rara frumusete in care este situat Borsecul, calitatea apelor sale minerale ii asigura o situatie privilegiata intre statiunile balneo-climaterice din lume.

Printre punctele turistice locale de seama aflate in padurile de brazi, care ofera bolnavilor si turistilor posibilitatea unor plimbari zilnice prescrise de medici, se numara: Sapte Izvoare aflat la 1550m de centrul statiunii; Poiana Zinelor si "cariara de travertin" ; Grota ursilor, un ansamblu de goluri adanci formate prin fenomenul de eroziune naturala a rocilor sub actiunea apelor de infiltratie (fenomen carstic); Pestera de Gheata; In drumul spre Pestera de Gheata intalnim Izvorul Stravechi (Mofeta) unul dintre cele mai vechi izvoare de cura din statiune.

Pensiunea Chris din Borsec, vă aşteaptă cu mult drag pe tot parcursul anului oferindu- vă cazare, loc de parcare, tv- cablu, gratar şi bucătărie amenajată.

Organizăm excursii la Groata Urşilor, Peştera de Gheaţă, Mofetă, la izvoare şi prin imprejurimi.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Remi / Rummy
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Borsec, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Chris din Borsec, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Chris? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!