Perla Dunarii Giurgiu

Str. 1 Decembrie 1918 nr. 67, Giurgiu » Giurgiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Perla Dunarii Giurgiu
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Perla Dunarii Giurgiu va sta la dispozitie cu 10 camere cu paturi matrimoniale si un apartament, toate utilate modern. Situata lângã Dunãre, la 55 de km de Bucuresti si la 3 km de orasul bulgãresc Ruse, Pensiunea Perla Dunarii oferã servicii de de o înalta calitate si preturi fara concurenta. Organizam mese festive pentru toate tipurile de ocazii. Bucataria noastra poate satisface cele mai exigente gusturi.

Acomodarile noastre includ parcare, loc de joaca, gradina amenajata, foisor, internet wireless.

Pentru doritori pot fi organizate plimbari cu vaporasul si cu barca pe Dunare, partide de pescuit pe Dunare si pe renumitele crescatorii din Giurgiu.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Spălătorie - platit
Zonă de joacă pt. copii
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal - platit
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Giurgiu, județul Giurgiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Perla Dunarii Giurgiu din Giurgiu, județul Giurgiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Perla Dunarii Giurgiu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!