Hotel Andaluzia * * *

Sos Bucuresti-Giurgiu Nr 192 » Giurgiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Andaluzia * * *
Tipul unității: Hotel

Complexul Hotel - Restaurant ANDALUZIA se afla situat pe partea dreapta a DN 5 pe sensul de mers BUCURESTI - GIURGIU km 59+420, este locul ideal unde se pot petrece clipe minunate si unde poti obtine odihna necesara cand va aflati zona de sud a tari.

Giurgiu este resedinta si cel mai mare oras al judetului Giurgiu, Muntenia, Romania. Este un port fluvial important si un punct de frontiera cu Bulgaria.

El se situeaza in extremitatea sudica a Romaniei ,pe malul stang al Dunarii, la 65 km sud de capitala Bucuresti, formand o Euroregiune cu orasul vecin, bulgar, Ruse (Pyce).

Obiective ce merita vizitate: - Turnul cu ceas - Podul Bizetz - primul pod in curba din Europa - Parcul Alei - Parcul Mihai Viteazul - Portul Ramadan - Ruinele cetatii Giurgiului - Strada Garii, strada cu numeroase cladiri istorice - Teatrul Valah - Ateneul Nicolae Balanescu - Catedralei Adormirea Maicii Domnului - Schitul Acoperamantul Maicii Domnului - Schitului Barbu Belu - Manastirea Comana - Manastirea Delta Neajlovului - Schitului Sfantul Ioan Rusul - Schitului Sfantul Nicolae - Manastirea Sfantul Gheorghe

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Camere pt. fumători
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Giurgiu, județul Giurgiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Andaluzia * * * din Giurgiu, județul Giurgiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Andaluzia * * * ? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!