Faleza Galati

Mazepa 1, Rosiori, nr 6 » Galaţi, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Faleza Galati
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Apartamentul se afla in cartierul rezidential "Ancora" pe faleza superioara a Dunarii , oferindu-va o superba priveliste asupra Falezei. Din aceasta zona puteti avea acces la centrul orasului, banci, complex comercial, spa-uri, piata, terenul de tenis in numai cateva minute de mers pe jos.

Apartamentul este dotat la standarde de 5 stele, avand bucataria complet utilata, baia cu cada, dressing in hol, iar schimbul prosoapelor si a lenjerieri, si curatentia in apartament se face din 5 in 5 zile, pentru perioade mai luni de cazare, iar pentru perioadele mai mici de cazare se face la check in si checkout.

Check-in-ul se face dupa ora 14:00 iar check-out-ul se face la ora 12:00.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Lift / Ascensor
Servicii și facilități camere
Frigider
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Galaţi, județul Galați, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Faleza Galati din Galaţi, județul Galați, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Faleza Galati? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!