Helin Aeroport

Strada Aviatorilor nr. 10, 207280 CRAIOVA, DOLJ, ROMANIA » Craiova, Dolj » Localizare pe hartă
Camere - Helin Aeroport
Tipul unității: Hotel

Helin Aeroport este o cladire de 4 niveluri care dispune de 58 de camere, garsoniere si apartamente mobilate modern, dupa standardul si cerintele europene. Cele 3 sali de conferinte sunt complet dotate tehnic.

Hotelul Helin Aeroport se afla in imediata vecinatate a AEROPOTULUI INTERNATIONAL CRAIOVA si la numai 7 km de centrul orasului Craiova si momentan reprezinta simbolul industriei hoteliere in orasul Craiova.

Hotelul Helin Aeroport este o locatie traditionala pentru turistii si business-man-ii romani si straini care au descoperit aici avantajul de a fi izolati de zgomotul orasului si care doresc sa faca din cazarea in Craiova nu doar o vizita de lucru ci si de relaxare.

Camerele sunt spatioase, fiecare camera este dotata cu telefon, minibar, instalatie individuala de climatizare, tv LCD, baie cu cabina de dus, feon, halate de baie.

Designul camerelor hotelului Helin Aeroport vizeaza o atmosfera relaxanta, care ofera turistului aflat tot timpul pe drumuri, bine meritata odihna si un confort aparte.

Apartamentele au dormitoare spatioase, camere de zi cu canapea extensibila si spatiu de lucru. Baia este dotata cu jacuzzi, bideu, feon, halate baie, etc.

Garsonierele sunt camere foarte spatioase cu pat matrimonial si canapea extensibila, baie cu cabina de dus, wc, bideu, halate de baie.

Salile de conferinta sunt dotate cu echipament modern si sunt locul perfect pentru seminarii, conferinte, cursuri si intalniri private de afaceri.

Restaurantele ofera mancaruri traditionale si internationale, servite intr-o ambianta placuta. Este locul perfect unde puteti lua cina cu prietenii dar si pranzuri cu partenerii de afaceri.

Daca v-ati hotarat sa rezervati o camera la Hotelul Helin Aeroport, aveti garantat absolut orice aveti nevoie pe perioada sederii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină acoperită
Spălătorie
Servicii și facilități camere
Minibar
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Craiova, județul Dolj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Helin Aeroport din Craiova, județul Dolj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Helin Aeroport? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!