Iris

Str. Macesului Nr. 10 Com. Runcu » Runcu , Dâmbovița » Localizare pe hartă
Camere: 4
Total locuri: 8
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
8 de locuri
Camere - Iris
Tipul unității: Vilă

Vila Iris este o locatie de exceptie la poalele dealului ,inconjurata de case si livezi ,data in functiune in sfirsitul anului 2009 . Când vei ajunge la Vila Iris te vei afla dintr-odata in mijlocul naturii mirifice runcene, inconjurat de plaiuri mioritice, dealuri subcarpatice, care te imbie la drumetie. Aerul si apa potabila sint de o puritate rara .( o adevarata apa vie ) .

Vila Iris are o suprafata construita de 125 mp, parter+etaj, are 4 camere (3 camere duble cu baie in conditii de hotel, plus o camera cu 2 paturi suprapuse), bucatarie spatioasa si complet utilata unde se poate pregati si servi masa ,centrala termica (apa calda curenta )

Vila Iris dispune de o splendida gradina de 1800 mp ,loc ideal de joaca pentru copii si pentru organizarea de picnic .

Vila are parcare proprie (2 locuri in curte si unul in afara ) .

Vila dispune de TV – antena satelit (70 posturi ), se receptioneaza semnal GSM pentru Vodafone ,Orange

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Televizor
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Runcu , județul Dâmbovița, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Iris din Runcu , județul Dâmbovița, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Iris? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!