Naparis

Moroieni, sat Dobresti, judetul Dambovita » Moroeni, Dâmbovița » Localizare pe hartă
Camere - Naparis
Tipul unității: Pensiune

Naparis ... asa numeau getii Ialomita, raul care trece prin apropierea pensiunii noastre, dupa ce traverseaza Parcul Natural Bucegi, vecinul de care suntem atat de mandri. Am ales acest loc pentru a fi cat mai aproape de una dintre cele mai frumoase rezervatii naturale din Europa, loc in care daca vrei savezi animale in habitatul lor natural, nu trebuie decat sa te urci in vehicul off road si sa cutreieri Parcul in cautarea vietii salbatice. La fel, daca vrei sa patrunzi in tainele tinutului mitic al dacilor, cu lacurile sale tacute si cu stanci care te provoaca cu formele lor ciudate, poti sa o faci pe jos, cu bicicleta, cu ATV-ul sau de ce nu, din nou off-road.

Am construit Naparis din piatra si lemn pentru ca ne plac materialele "nobile", iar camerele au fost inzestrate cu mobilier din fier forjat din acelasi motiv.

Daca vrei sa te bucuri de atmosfera si mancare romaneasca adevarata, gatita cu suflet si respect pentru tine, ai la dispozitie un mic restaurant unde vei gasi specialiatile casei si produse ecologice, de casa,iar dupa ce te vei satura, te poti retrage in una din vilele pensiunii, fiecare vila avand la etaj cate trei camere duble cu paturi twin, baie proprie si televizor, iar la parter un living. Astfel, daca vii cu un grup numeros, la Naparis vei gasi un total de 16 camere cu 32 de locuri. Iar daca vii in teambuilding, te asteapta o sala cu 32 de locuri, ecran de proiectie si un bufet cu patiserie de casa (cum altfel?) si cafea fierbinte.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Terasă
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moroeni, județul Dâmbovița, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Naparis din Moroeni, județul Dâmbovița, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Naparis? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!