Ferma

Str. Principala Nr. 6 » Moroeni, Dâmbovița » Localizare pe hartă
 „Mancare naturala,aer curat,eleganta si bun gust“
Camere: 10
Apartamente: 10
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
24 de locuri
Sală conferințe
de 24 locuri
Camere - Ferma
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Ferma 5* va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un ambient primitor si calduros, imbinand perfect luxul si confortul din interiorul pensiunii cu elementele rustice inconjuratoare.

Situata in comuna Moroieni, la numai 18 kilometri de orasul Sinaia, Pensiunea Ferma este o oaza de liniste la numai cateva minute departare de tumultul si mijloacele de divertisment caracteristice mediului urban. Moroieni este punctul de plecare a numeroase trasee turistice catre Pestera Ialomicioarei,Rezervatia naturala de jnepeni si ienuperi Piatra Arsa, Cheile Orzei,cariera de piatra Lespezi, Lacul Bolboci, Padina si nu numai.

Pensiunea se afla in mijlocul unei livezi de pomi fructiferi.In aceeasi locatie se afla microFerma de pasari si animale (prepelite,rate,curcani,bibilici,porumbei,capre,vaci,ponei) si, de asemenea, solarul de legume;copiii sau chiar adultii, pot participa la muncile gospodaresti.

Bucataria pensiunii,avand ingrediente naturale de cea mai buna calitate,provenind din Ferma proprie,va pune la dispozitie o gama variata de mancaruri traditionale,internationale precum si o serie de produse originale.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Leagăn pt. copii
Room-service
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moroeni, județul Dâmbovița, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ferma din Moroeni, județul Dâmbovița, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ferma? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!