Hotel Pestera

Parcul Natural Bucegi - Moroeni » Moroeni, Dâmbovița » Localizare pe hartă
Camere: 47
Apartamente: 1
Total locuri: 110
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 80 locuri
Camere - Hotel Pestera
Tipul unității: Hotel

Hotelul PEȘTERA*** este situat în Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, în imediata apropiere a Mânăstirii Peştera Ialomicioarei - Moroeni, Județul Dâmbovița.

Căile de acces către hotel:

- Din DN1 Sinaia spre Targoviște -­‐ DN71 ; După cca 8 km dreapta pe DJ 713 spre Cabana Cuibul Dorului -­‐> Dichiu -­‐> Hotel Peştera. Drumul de munte din DN71 până la hotel are 25 de km ( 18Km asfaltați)

-Din DN71-­‐Moroeni, satul Glod spre Sanatoriu pe DJ 714 -­‐> Zănoaga -­‐> Bolboci -­‐> Padina -­‐> Hotel Peştera – traseu de 30 km ( 8,5 km asfaltați)

-Telecabina Buşteni -­‐> Babele -­‐> Telecabina Babele -­‐> Hotel Peştera

Hotelul PEȘTERA*** vă oferă posibilitatea organizării de întruniri, seminarii sau conferinţe având acces la internet Wi-Fi, videoproiector, sonorizare.

La cerere se pot organiza, cu asistenţă şi ghid salvamont, diferite trasee turistice montane: Lacul Scropoasa, Lacul Bolboci, Cheile Tătarului, Vârful Omu, Cabana Babele, Sfinxul, Piatra Arsă, Masivul Doamnele, Spintecătura Urşilor.

De mare interes este Mânăstirea Peştera Ialomicioarei şi Grota Peştera Ialomicioarei.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Saună
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Moroeni, județul Dâmbovița, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Pestera din Moroeni, județul Dâmbovița, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Pestera? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!