Andreea

Str. Republicii, nr 19 » Fieni, Dâmbovița » Localizare pe hartă
Camere: 7
Apartamente: 2
Total locuri: 22
Check-in de la: 12.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
120 de locuri
Camere - Andreea
Tipul unității: Pensiune

In orasul Fieni, la mica distanta de foarte multe obiective turistice din jud Dambovita se afla Pensiunea Andreea, pensiunea ce va intampina cu traditionala prietenie a locuitorilor zonei,cu experienta in a va face lucruri de calitate a proprietarilor, si nu in ultimul rand cu garantia ca veti petrece o perioada minunata.

Pensiunea Andreea este situata in mijlocul Orasului Fieni, aproape de soseaua principala. Beneficieaza de 26 de locuri de cazare in camere confortabile, calduroase, luminoase si cochete. Mai dispune de camere cu un pat, cu 2 paturi sau apartamente, restaurant, bar, terase, parc in apropiere, precum si locuri de parcare.

Ne caracterizam ca o gazda ideala, orientati spre calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Experienta si traditia, ne confirma azi faptul ca suntem o societate cu prestigiu, obtinut prin puterea noastra de a multumi fiecare oaspete in parte, bazindu-ne pe corectitudine si respect pentru clienti nostri.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Televizor
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Fieni, județul Dâmbovița, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Andreea din Fieni, județul Dâmbovița, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Andreea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!