Pensiunea Gyorgy

Loc. Zabala » Zăbala, Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 20
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
24 de locuri
Camere - Pensiunea Gyorgy
Tipul unității: Pensiune

Recreați-vă în mediul Transilvănean impresionant, cazare Transilvăneană, cazare secuiească.

Pensiunea Gyorgy este situată lângă lanțul munților Trei-Scaune, în zona pădurii Csipkés, aparținând comunei Zăbala, intrun mediu calm, liniștit. Recomandăm pensiunea noastră pentru doritorii de odihnă și recreere.

Forma terasată a terenului asigură o priveliște superbă asupra satului. Vă puteți delecta cu priveliștea peisajului specific zonei Trei Scaune.

Clădirea este construită pe trei nivele, la primul nivel (zona de subsol) este amenajată sala pentru distracție, unde se pot juca cărți, sah, la nevoie chiar se poate dansa. Există posibilitatea de a se ajunge la etajele superiore fără a ieșii din clădire.

La al doilea nivel este situata camera de zii, proiectata pentru zona de servire a meselor (pentru 24 de persoane), conversație și urmărirea emisiunilor de la televizor. Este completata de zona de bucătărie, utilat cu toate utilajele și utilitațile necesare (frigider, cuptor cu microunde, aragaz, filtru de cafea, toaster, chiuvetă pentru spălat vase cu apă caldă permanentă).

La etaj sunt dispuse patru camere cu câte două paturi, existând posibilitatea de a introduce pat suplimentar.

Fiecare cameră dispune de baie proprie, dotată cu cabină de duș, WC, chiuvetă. O ieșire comună vă permite să vă delectați de pe terasă cu peisajul natural.

În curte vă așteaptă loc de gătit, teren de minifotbal, locuri de parcare, fântână cu roată pentru copii, jucării de lemn, hamac.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Zăbala, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Gyorgy din Zăbala, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Gyorgy? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!