CASA CU FLORI***

str. Principala nr.292 » Valea Crişului, Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 5
Apartamente: 2
Total locuri: 20
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
160 de locuri
Camere - CASA CU FLORI***
Tipul unității: Pensiune

Te-ai hotarat sa lasi departe grijile si agitatia? Fa-ti drum prin meleagurile din Valea Crisului , la 10 km de Sfantu Gheorghe, judetul Covasna si pregateste-te sa iubesti ce gasesti acolo unde nici nu te astepti!

Asezata intr-un loc binecuvantat de natura si atent ingrijit de oameni gospodari, pensiunea Casa cu Flori e mai mult decat un simplu loc in care te poti odihni sau recrea.

E un camin pregatit sa-ti dea propria lui caldura , sa le ofere sufletului si trupului tau o portie din propria-i reteta de fericire.

Nu te lipsi de un popas cat de mic, de cateva ore sau cateva zile, prin paduri cu soare si izvoare si oameni cu inima mare.

La Casa cu Flori... suntem mereu bucurosi de oaspeti.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Balcon
Activități sportive și de agrement
Mountain biking
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Valea Crişului, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la CASA CU FLORI*** din Valea Crişului, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la CASA CU FLORI***? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!