Pensiunea Voros

Piata. Gábor Áron Nr. 19 » Târgu Secuiesc, Covasna » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Voros
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Vörös se afla în centrul istoric al orasului într-o cladire monument istoric numita si CASA VÖRÖS construita în secolul al XVIII-lea. Mobilierul pensiunii pastreaza stilul secolelor XVIII-XIX, stil regasit în toata zona.

Capacitatea maxima de cazare este de 16 persoane în cele 5 camere ( din care una apartament ) amenajate la etajul si mansarda cladirii. Conditiile de cazare ating standardul de *** stele

Restaurantul Pensiunii Vörös are capacitate de 36 de locuri, este amenajat la subsolul cladirii de patru nivele unde oaspetii nostrii pot savura zilnic între orele 8-24 mîncaruri locale traditionale si internationale. Peretii restaurantului compartimentat în trei separeuri sunt ornati cu o colectie de reproduceri de port popular românesc, sasesc si maghiar ( în ordinea intrarii) , iar mobilierul încearca sa accentueze acelasi stil.

Personalul restaurantului sta atât la dispozitia oaspetilor cazati, cât si a oaspetilor (trecatorilor) ocazionali.

In limita locurilor, organizam mese festive pentru diferite ocazii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Room-service
Telefon
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Secuiesc, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Voros din Târgu Secuiesc, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Voros? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!