Pensiunea Phoenix

Sugas Bai » Şugaş Băi, Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 1
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 10:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Pensiunea Phoenix
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Phoenix este situată la poalele muntelui Ghiurghiu, la o altitudine de755 m in staţiunea Şugaş Băi. Staţiunea este la 8 km de municipiul Sfântu Gheorghe(reşedinţa judeţului Covasna).Vizitatorii sepot bucura de aerul curat oferit de pădurile inconjurătoare, pot gusta din izvoarele de apă minerală sau se pot folosi de efectele curative ale mofetei. Iubitorii sporturilor de iarnă pot folosi cele două pîrtii de ski amenajate cu tun de zăpadă, skilift şi luminare nocturnă.

In decembrie 2012 in statiune a fost deschis un centru SPA cu trei saune diferite,un bazin de apa minerala si o sala fitness.

In apropierea celor două pîrtii (la o distanţă de 50 m)se află Pensiunea Phoenix care în 6 camere(structurate în :două cu pat matrimonial, două cu 2 paturi sgl, una cu patru paturi sgl şi un apartament) poate caza 20 de persone( 14 locuri +6 paturi suplimentare).

Bucătăria echipată cu aparatură casnică modernă(cuptor cu microunde, cafetieră, prăjitor de pîine, mixer, maşină de spălat vase şi veselă) este pusă la dispoziţia celor cazaţi pentru pregătirea maselor. Tot odată se poate folosi şi grătarul din curte. Salonul, sala de mese, terasa liberă şi acoperită, oferă spaţiu atît pentru servirea mesei cît şi a distracţiei.

Relaxarea este accentuată şi de o saună finlandeză.

Limbi străine vorbite la recepție » Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Mountain biking
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Activități agroturistice
Cai de călărie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Şugaş Băi, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Phoenix din Şugaş Băi, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Phoenix? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!