Boroka

Comandau, Covasna » Comandău, Covasna » Localizare pe hartă
Camere - Boroka
Tipul unității: Vilă

Vila Boroka se gaseste la poalele muntelui Laur la o distanta de 200 m de partia de schi.Vila se afla intr-o zona pitoreasca . Locatia se compune din trei (3) dormitoare ,aflate la mansarda, cu 8 paturi; doua paturi matrimoniale si sase paturi simple. Tot la mansarda se gaseste un grup sanitar, si un hol. Parterul este compus dintr-un liwing, cu o masa mare, coltar, care la nevoie se poate transforma in pat dublu.Tot la parter se gaseste si bucataria si baia (dus, wc., chiuveta). Liwingul are o iesire spre o terasa partial acoperita.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Comandău, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Boroka din Comandău, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Boroka? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!