Anna

Bixad Nr 556 » Bixad, Covasna » Localizare pe hartă
Camere - Anna
Tipul unității: Pensiune

Satul este situat in punctul cel mai nordic din Jud. Covasna, pe Valea Oltului la 6 km. de statiunea Tusnad Bai Jud. Harghita.Se afla la 31 km de Mun.Sf. Gheorghe Jud. Covasna,traversat de DN 12 si de drumul care leaga regiunea de Mun. Tg. Secuiesc cu creasta Muntilor Bodoc. Satul Bixad beneficiaza de cea mai dezvoltata retea de pensiuni unde turistii au cele mai bune conditii.De aici prin poteci turistice marcate se poate ajunge pe jos la lacul vulcanic Sf. Ana si la rezervatia naturala tinovul Mohos. Subsolul localitatii este bogat in minerale carbogazoase calde si de izvoare de ape acidulate.Posibilitate de calarit, excursi organizate cu caruta etc.Merita sa vizitati si Salina artificiala din comuna Bixad, care se afla la 200 m de pensiunea noastra si care este locul ideal pentru relaxare si tratarea afectiunilor respiratorii. Cu un interior intim, prima ssalina artificiala din aceasta regiune,este placata cu cristale de sare naturala de cea mai inalta calitate aduse din Marea Moarta si Muntii Himalaya.Deasemenea puteti beneficia de momente de relaxare oferite de patul de masaj cu pietre de jad si turmalina.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Curte
Foișor
Grădină
Internet
Parcare interioară
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Animale de companie tolerate
Bucătărie proprie echipată
Cablu TV
Fier de călcat
Frigider
Panoramă, privelişte
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Mâncare tradițională și regională
Recepție în mai multe limbi străine:
Activități agroturistice
Cai de călărie
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Pescuit
Plimbare căruță
Plimbare sanie trasă de cai
Vânătoare
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bixad, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Anna din Bixad, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Anna? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!