Bálványos

Baile Balvanyos, Nr. 77 » Băile Balvanyos, Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 8
Apartamente: 3
Total locuri: 50
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Camere - Bálványos
Tipul unității: Pensiune

Cabana turistică Istvana este situată în Staţiunea Băile Balvanyos. Balvanyos este locul ideal pentru o vacanţă sau un tratament.

Cabana Turistică este compusă din pensiunea cu 9 camere, cele 3 apartamente separate şi 5 căsuţe din lemn. Camerele din pensiune sunt de 2 sau 3 persoane, şi sunt dotate cu: mobilă din lemn masiv, grup sanitar propriu, TV cablu, Minibar, Internet Wireless.

Apartamentele separate dispun de 4 camere, de 2 şi 3 persoane. Camerele sunt dotate cu mobilă din lemn masiv, TV cablu, Minibar şi 2 camere dispun de un grup sanitar. Cele 5 căsuţe din lemn funcţionează din primăvară până toamnă. Pentru căsuţele din lemn există un grup sanitar comun şi sunt dotate cu: mobilă din lemn masiv, TV cablu şi Internet. În afară de cazare vă oferim şi meniu complet, atât cu mâncăruri tradiţionale cât şi internaţionale

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Piscină descoperită
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Tenis de masă
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Balvanyos, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bálványos din Băile Balvanyos, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bálványos? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!