Centrul De Educatie A Adultilor

Arcus, Str. Benedek Elek, Nr. 593/a » Arcuş, Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 34
Total locuri: 68
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
68 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Centrul De Educatie A Adultilor
Tipul unității: Vilă

Centrul de Educație a Adulților inițiază și desfășoară programe și proiecte de reconversie profesională, organizează diferite activități de formare și informare pentru instituții publice, companii private și organizații neguvernamentale. Arcuș (în maghiară Árkos) este o comună mică, foarte frumoasă din județul Covasna, România. În această localitate se află Centrul de Educaţie a Adulţilor. Localitatea se află la o distanță de 5 km de la Sfântu Gheorghe. Este accesibil foarte ușor cu automobil și cu autobus. Centrul de Educaţie a Adulţilor este alcătuit din două corpuri de clădiri, dintre care în corpul A se află spațiile de cazare. În total sunt 34 de camere cu paturi duble. Dotările camerelor: grup sanitar propriu, telefon, televizor cu cablu, WI-FI. Camerele sunt situate la parter, etajul I. şi etajul II. În clădire se mai află la parter o recepție cu hol de primire şi o sală de conferință dotată cu 60 de locuri. Vis-a-vis de clădirea cu cazări se găsește un teren de tenis cu gazon artificial cu nocturnă şi lateral o parcare pentru 40 de autoturisme. În clădirea B (corpul B) se găsește la parter o sală de conferință cu 20 de locuri, iar la etaj se află o sală de mese cu 60 de locuri. Lângă clădire se găseşte o terasă de vară cu 100 de locuri.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Teren tenis de câmp
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arcuş, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Centrul De Educatie A Adultilor din Arcuş, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Centrul De Educatie A Adultilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!