Centrul De Educatie A Adultilor

Arcus, Str. Benedek Elek, Nr. 593/a » Arcuş, Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 34
Total locuri: 68
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
68 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Centrul De Educatie A Adultilor
Tipul unității: Vilă

Centrul de Educație a Adulților inițiază și desfășoară programe și proiecte de reconversie profesională, organizează diferite activități de formare și informare pentru instituții publice, companii private și organizații neguvernamentale. Arcuș (în maghiară Árkos) este o comună mică, foarte frumoasă din județul Covasna, România. În această localitate se află Centrul de Educaţie a Adulţilor. Localitatea se află la o distanță de 5 km de la Sfântu Gheorghe. Este accesibil foarte ușor cu automobil și cu autobus. Centrul de Educaţie a Adulţilor este alcătuit din două corpuri de clădiri, dintre care în corpul A se află spațiile de cazare. În total sunt 34 de camere cu paturi duble. Dotările camerelor: grup sanitar propriu, telefon, televizor cu cablu, WI-FI. Camerele sunt situate la parter, etajul I. şi etajul II. În clădire se mai află la parter o recepție cu hol de primire şi o sală de conferință dotată cu 60 de locuri. Vis-a-vis de clădirea cu cazări se găsește un teren de tenis cu gazon artificial cu nocturnă şi lateral o parcare pentru 40 de autoturisme. În clădirea B (corpul B) se găsește la parter o sală de conferință cu 20 de locuri, iar la etaj se află o sală de mese cu 60 de locuri. Lângă clădire se găseşte o terasă de vară cu 100 de locuri.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Teren tenis de câmp
Activități agroturistice
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Arcuş, județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Centrul De Educatie A Adultilor din Arcuş, județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Centrul De Educatie A Adultilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!