Mezotermale Palace - Hotel & Medical Spa

Malul Lacului Mangalia » Venus, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Mezotermale Palace - Hotel & Medical Spa
Tipul unității: Spa

Hotelul este situat pe plaja Statiunii VENUS si pe malul Lacului Mangalia, este clasificat la categoria 3 stele Hotel si este deschis tot anul, NON STOP.

Camerele ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, demifotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie , balcon, incalzire centrala si aer conditionat. Hotelul mai cuprinde trei baruri, restaurant, piscina, parcare .

Unitatea MEDICAL SPA din incinta hotelului, dispune de patru piscine cu apa sulfuroasa mezotermala , din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda proprie, de adancime.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Minibar
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Venus, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Mezotermale Palace - Hotel & Medical Spa din Venus, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Mezotermale Palace - Hotel & Medical Spa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!