Romelia

Str. Campului Nr 9 Sat Vadu » Vadu, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Romelia
Tipul unității: Vilă

Cazare litoral Vadu

Grindul chituc este un tip rezervaţie mixtă, rezervaţie ştiinţifică în cadrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării cu o suprafata de 2300 ha, amplasat la 44 de km de Constanţa, la nord-vest de lacul Sinoe.
Accesul la rezervaţie se face de pe DN 2B Constanţa-Năvodari şi DJ 226 Năvodari - Corbu - Vadu, din care se desprinde un drum local din localitatea Vadu.
Grindul Chituc este un grind nisipos de tip marin - lagunar, constituit din formaţiuni sedimentare de vârstă holocenă: cordoane litorale marine. Promontoriul din extremitatea nord-estică a zonei este format din şisturi verzi. Grindul cuprinde lacuri acoperite parţial cu vegetaţie plutitoare, arii depresionare cu stuf şi papură, pajişti de grinduri marine joase şi pajişti litorale puţin consolidate. Speciile care dau o importanţă faunistică deosebită acestei zone sunt cele de păsări, din care un număr foarte mare sunt specii protejate. Situl este un important loc de iernare şi pasaj pentru numeroase specii de păsări.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Grădină
Terasă
Facilități baie
Baie proprie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vadu, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Romelia din Vadu, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Romelia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!