Marea Neagra

Al Puskin 2 » Techirghiol, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Marea Neagra
Tipul unității: Pensiune

Despre noi Pozitionare Situata intr-o zona linistita, in centrul statiunii Techirghiol, langa bazele de tratament ( 1 minut fata de baza de tratament a manastirii “Sf Maria’’ si 5 minute fata de Sanatoriul Balnear ), Pensiunea Marea Neagra are in imediata apropiere lacul si plaja Techirghiol ( 20 m ). Acces facil la Marea Neagra: fiind la doar 2 km de statiunea Eforie Nord, in mai putin de 10 minute se poate face plaja la Marea Neagra. Mijloace de transport in comun: maxi-taxi cu statie in fata vilei. Parcare asigurata in parcarea proprie . Cazare Va oferim cazare in camere de 2* si 3* : Camere de 2 *: camere cu 2 paturi ( + pat suplimentar la cerere ) dispun de : baie proprie cu dus,frigider, cablu TV, balcon pentru camerele de la etaj, se poate caza si in regim single. Camere de 3* : camere cu pat matrimonial dispun de : baie proprie cu dus, cablu TV,frigider, aer conditionat ( optional ) Masa Masa se serveste in restaurantul din incinta complexului ,avand o capacitate de 100 de locuri in interior, precum si 40 de locuri pe terasa. Tariful de 50 lei pentru masa este pentru pensiune completa( 3 mese/zi/pers)

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Aromână

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Servicii și facilități camere
Balcon
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Techirghiol, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Marea Neagra din Techirghiol, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Marea Neagra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!