Casa Emy

Oltina,constanta,str. Portului Nr. 699 » Oltina, Constanța » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 20
Check-in de la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Camere - Casa Emy
Tipul unității: Pensiune

Despre Oltina, Constanta

In dreptul satului Izvoarele, fluviul Dunarea se desparte in doua, lasand localitatea la dreapta,continuind sa curga prin bratul Epurasu, de unde este alimetat cu apa si limanul fluviatil Oltina cel mai mare lac format din Dunare de pe teritoriul Romaniei.

In perioadele secetoase, bratul seaca si scoate la iveala suprafete intinse de nisip ce formeaza adevarate plaje.

În Dobrogea, leagănul creştinismului din ţara noastră, există locuri sfinte care pot fi vizitate în mod organizat, dar şi pe cont propriu. Cea mai cunoscută destinaţie este Manasirea Peştera Sfântului Apostol Andrei, locul de sihăstrie al celui care este considerat întemeietorul credinţei creştine şi ocrotitorul românilor.

Peştera, primul lăcaş de cult din România, este situată în sudul Dobrogei, într-o pădure de tei din apropierea localităţii Ion Corvin. Mai departe, între Băneasa şi Ostrov, se află Mănăstirea Dervent, alt loc în care a propăvăduit Sfântul Andrei, aproape de cetatea geto-dacică Păcuiul lui Soare.

Dervent este preferat de pelerini şi pentru Izvorul Tămăduirii, apa cu puteri vindecătoare, şi pentru icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni.

O altă ctitorie monahala este Schitul Strunga care a fost infiintat in anul 2001, in apropierea vechii biserici a satului Strunga, construita in jurul anului 1770.

Aflata la 10 kilometri de Pensiunea Casa Emy. Schitul Strunga, se afla pe malul lacului Oltina.

Pensiunea Casa Emy se afla la o distanta de 20 de kilometri de Manastirea Sfantul Apostol Andrei si 25 de kilometri de Manastirea Dervent.

In acest peisaj mirific,se situeaza si pensiune a Casa Emy departe de zgomotul obositor al oraselor.

Pensiune a Casa Emy este un loc ideal pentru relaxare.

Iar daca pentru unii dintre dumneavoastra relaxarea presupune pescuit, Casa Emy s-a gandit la toate si va poate oferi transport cu barca pe apele linistite ale Dunarii.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Servicii și facilități camere
Frigider
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Oltina, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Emy din Oltina, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Emy? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!