Hotel La Scoica Land

Bulevardul Mamaia Nord, Nr. 34, Năvodari » Năvodari, Constanța » Localizare pe hartă
Camere: 45
Apartamente: 7
Total locuri: 100
Restaurant de
1000 de locuri
Camere - Hotel La Scoica Land
Tipul unității: Hotel

Complexul turistic "La Scoica Land" este compus din: Hotel, Restaurant,Grand Ballroom (1000 persoane), terase pe malul lacului,scena de spectacole, locuri de joacapentru copii,debarcader, baza nautica, piscina, plaja privata pe malul lacului, sala de conferinta intr-un cuvant totul pentruvacanta dumneavoastra de vis.

Hotelul de 3 stele*** este dotat si intretinut la standardele occidentale. Camerele spatioase, cu balcon si vedere frontala la lac, baile luxoase, finisajele de calitate si o priveliste superba sunt doar cateva din lucrurile care pun accentul vacantei dvs. de vis in complexul nostru.

Tipuri camera: Dubla (cu pat matrimonial), Jacuzii ,Camera Twin , Jacuzii Nuptial ,Apartament Trio si Apartament Quatro.

Hotelulpune la dispozitia clientilor sai :

27 Camere Duble , 8 Camere Duble cu Jacuzzi, 1 Jacuzzi Interior Nuptial, 2 Camere Twin, 4 Apartamente Trio, 3 Apartamente Quatro,

Camerele au o suprafata de 40m².

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Grădină
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Facilități baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Formație de muzică populară
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Năvodari, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel La Scoica Land din Năvodari, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel La Scoica Land? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!