Floarea

Mangalia , Walter Maracineanu » Mangalia, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Floarea
Tipul unității: Vilă

Situata pe tarmul Marii Negre in inima orasului Mangalia , Vila Floarea inchiriaza pe durata sezonului estival 4 camere decomandate ,situata la 5 minute de plaja si 2 minute de gara Mangalia&Lidl , aproape de sensul giratoriu si de plaja Paradiso, la 10 minute de mers pe jos tarife in functie de perioada si durata sejurului . Vila dispune de camere spatioase, curate si mobilate complet .Vila este construita pe doua nivele (posibilitate inchiriere si acces pe fiecare nivel, gratie unei scari interioare), 4 camere + 2 bai + 1 bucatarie / TV, wireless, aer conditionat, aragaz, frigider, masina de spalat, mobilier nou , usi noi , parcare, curte, terasa .

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Telefon
Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mangalia, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Floarea din Mangalia, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Floarea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!