Sebastian

Mangalia, Str. Crisanei Nr. 23 » Mangalia, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Sebastian
Tipul unității: Vilă

Va doriti un concediu la malul marii care sa imbine agitatia si dogoarea plajei cu linistea si racoarea unui loc care sa va incarce bateriile pana la viitoarea vacanta?

Atunci Vila Sebastian este locul cautat. Constructie noua in cartierul rezidential al Mangaliei, departe de agitatia marii, dar aproape de racoarea ei, vila va ofera posibilitatea de cazare in 3 camere duble si una cu doua paturi duble. Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou (paturile sunt toate matrimoniale si au saltele Relaxa) si dispun de frigider si Tv cu televiziune prin cablu. Camerele sunt deservite de o baie cu cabina de dus si o toaleta de serviciu, cu apa calda non-stop.

Foisorul din curte, inconjurat de pomi si verdeata, va ofera relaxarea si intimitatea de care aveti nevoie pentru o noua zi de concediu. Pentru a va completa starea de bine, aveti permanent la dispozitie o bucatarie separata, complet utilata si un gratar pentru a incinge racoarea serilor.

In fata vilei exista o parcare luminata noaptea iar vis-a-vis se afla un parc cu terenuri de sport (fotbal, tenis, baschet) si loc de joaca pentru copii.

Timpul de mers pe jos pana la plaja este de 20 de minute, iar cu masina 3 minute.

Musafirii nostri sunt tratati ca membri ai familiei noastre si avem grija ca ei sa se simta la noi, ca acasa. O casa curata si ospitaliera.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Grădină
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mangalia, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sebastian din Mangalia, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sebastian? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!