Casa Traditionala

Oituz 27A » Mangalia, Constanța » Localizare pe hartă
 „O gazda buna pentru vacanta ta la mare“
Camere - Casa Traditionala
Tipul unității: Pensiune

Pentru toti cei care doresc sa petreaca o vacanta frumoasa la malul marii, in atmosfera prietenoasa a unei case traditionale din Dobrogea, portile noastre sunt larg deschise. Situata in centrul orasului, pe strada Oituz, la doi pasi de plaja Mangalia, casa se poate inchiria in perioada sezonului estival, atat in intregime, cat si partial, in regim de gazda. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim camere de cate doua, trei si patru locuri, ideale pentru sejururi in familie.

Curtea casei, cu vegetatie si umbra, este spatioasa si foarte apreciata de familiile cu copii, pentru ca acestia se pot juca in siguranta.

Cele doua bucatarii de vara unde se poate gati si terasele pentru servit masa in aer liber vor fi pe placul dumneavoastra.

Veti aprecia cu siguranta frumusetea si farmecul Mangaliei.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Grădină
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mangalia, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Traditionala din Mangalia, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Traditionala? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!