Casa George

Pensiunea Casa George Mangalia Str. Oituz, nr. 49, jud. Constanta » Mangalia, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Casa George
Tipul unității: Pensiune

Oferim spre inchiriere camere la pensiunea particulara Casa George, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia.

Cele 2 imobile se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de 800 de metri fata de plaja Laguna, astfel aceasta distanta se parcurge in 10 minute de mers pe jos.

Pensiunea Casa George are o curte spatioasa, cu loc de parcare pentru automobile, gradina plina de verdeata, gazon, pomi si flori, cu foisoare din lemn masiv, gratar la dispozitia turistilor, bucatarie de vara (construita de asemenea din lemn masiv ) dotata cu aragaz, cuptor microunde, vesela.

Avem atat camere cu bai individuale, cat si camere cu bai comune, adica, cate 3 camere arondate la o baie, apa calda non-stop, acces non-stop la bucataria stil rustic pomenita anterior.

De asemenea, toate camerele sunt dotate cu frigidere si tv cu cablu proprii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mangalia, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa George din Mangalia, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa George? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!