Corabia Piratilor

La nord de statiunea Mamaia » Mamaia, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Corabia Piratilor
Tipul unității: Complex Turistic

Clubul de vacanta "Corabia Piratilor" este cea mai exclusivista locatie de pe litoralul romanesc. Toate apartamentele sunt clasificate la 3 stele. Situat la nord de statiunea Mamaia pe o suprafata de 20 000 metri patrati, clubul are deschidere la lacul Mamaia iar distanta pana la plaja este de numai 200m.

Capacitatea de cazare este de 100 de locuri, in 24 apartamente duplex. Fiecare apartament are o suprafata de peste 90 m.p. living, terasa, peluza, grill doua bai si doua dormitoare fiecare cu balcon, practic o casa de vacanta pentru 4-6 persoane. Pentru a intregi imaginea aparte a clubului,aici veti gasi replica celebrei corabii MAYFLOWER, ce gazduieste receptia si restaurantul, puntea fiind destinata terasei si barului.

Corabia Piratilor, vacantele intregii familii !

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Activități agroturistice
Pescuit
· Despre Corabia Piratilor pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Vara nu incetetaza sa ne surprinda si iata,temperaturile inca ne permit sa stam la plaja si sa ne bucuram de razele soarelui. Litoralul romanesc inca va asteapta,iar clubul de vacanta ""Corabia Piratilor"" din Mamaia este locatia ideala. Veti putea servi un cocktail racoros pe puntea vasului Mayflower, iar lacul Mamaia este la doar o aruncatura de bat. Click pentru mai multe detalii !"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mamaia, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Corabia Piratilor din Mamaia, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Corabia Piratilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!