Paradox

Ion Movila 25 » Eforie Sud, Constanța » Localizare pe hartă
 „Paradoxa-al preturi mici calitate extra“
Camere: 12
Total locuri: 32
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 14:00
Restaurant de
96 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Paradox
Tipul unității: Pensiune

Situat in centrul statiunii Eforie Sud la 18 km de Constanta,pe faleza ,langa Casino,aceasta locatie este un loc ideal de pentru turistii care vin in statiune pentru vacanta si tratament.

Unitatea Paradox este situata vis-a-vis de Sanatoriul Balnear Vraja Marii(masaje, împachetare cu nămol şi parafina,tratamente electrice si magnetice, băi galvanice si dusuri subacvatice,etc) si la cca 300m de Baile Reci din Eforie Sud unde puteti beneficia de proprietatile miraculoase ale namolului de Techirghiol.

Camerele noastre sunt spatioase si modern dotate conform standardelor actuale. Camerele au baie proprie,aer conditionat, TV prin cablu şi un frigider mic.

La parterul unitatii se afla gradina de vara Paradox unde puteti servi un sortiment bogat de preparate. Mâncăruri delicioase traditionale româneşti şi straine pot fi servite pe terasă. Puteţi savura delicioasa pizza la cuptor şi vă puteţi bucura de un sortiment bogat de preparate bar.

La cca 50m se afla faleza inalta a statiunii de unde puteti beneficia in fiecare dimineata de razele ultraviolete si de tratamentul cu aerosoli.

Teatrul de vara este la numai 100 de metri distanţă de Pensiunea Paradox.

Gara este situate la 500 de metri de pensiunea noastra.

Aeroportul international Mihail Kogalniceanu se afla la cca 45 de km de noi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Parcare exterioară - platit
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Schimb valutar
Terasă
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Balcon
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Frigider
Panoramă, privelişte
Room-service
Televizor
Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Sud, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Paradox din Eforie Sud, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Paradox? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!