Vila La Mer, Eforie Nord

Curcubeului Nr. 10 » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
Total locuri: 30
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Camere - Vila La Mer, Eforie Nord
Tipul unității: Vilă

Vila turistica La Mer 3* reprezinta cea mai noua si atractiva structura de cazare de trei stele din statiunea Eforie Nord si este situata la 500-600m fata de plaja Steaua de Mare.

Celor care cauta cazare in Constanta le putem oferi acest serviciu, deoarece vila La Mer este deschisa pe tot parcursul anului si este situata la numai 6 km de Constanta, sau 10 km de centrul orasului.

Imbinand designul modern cu atmosfera primitoare vila La Mer din Eforie Nord se adreseaza atat celor care vin in interes de serviciu sau desfasoara afaceri in Constanta, cat si celor care viziteaza orasul.

Punem la dispozitia clientilor si serviciul de inchirieri auto si transfer aeroport, astfel incat deplasarea acestora sa nu reprezinte o dificultate.

Misiunea noastra

Este de a oferi clientilor nostri servicii de calitate si preturi prietenoase astfel incat acestia sa ramana cu o amintire placuta si cu dorinta de a reveni.

Principiile dupa care ne ghidam activitatea:

Fiecare client este special pentru noi. Confortul si satisfactia clientilor nostri sunt standardele de referinta in activitatea pe care o desfasuram.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila La Mer, Eforie Nord din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila La Mer, Eforie Nord? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!