Octavian

Strada Orhideelor, Nr.16 » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
 „An de an, un sejur de neuitat!“
Camere: 6
Total locuri: 16
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Octavian
Tipul unității: Vilă

Vila Octavian - se afla situata in Statiunea Eforie Nord (Jud.Constanta), in cartierul nou de vile (Tineretului), intr-o zona foarte linistita, agreata de cei care doresc sa evadeze din stresul cotidian si care vin la mare pentru a se relaxa, departe de agitatia turistilor, zgomotul masinilor, a teraselor, a lautarilor,etc.

Vila Octavian dispune de 4 camere de cazare tip "garsoniera" (dormitor, bucatarie si baie) a cate 3 locuri fiecare si 2 camere de cazare a cate 2 locuri. Toate camerele sunt dotate cu televizor, aer conditionat, frigider, internet wireless.

De asemenea, va puteti relaxa si invita prietenii in gradinita din fata vilei care dispune de gratar, mese cu canapele, umbrele si balansoare.

Bun venit in micul nostru paradis !!!

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Bucătărie proprie echipată
Televizor
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Octavian din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Octavian? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!