Vila Carmen

Nicolae Balcescu, Nr. 2C » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Vila Carmen
Tipul unității: Vilă

Vila Carmen, pune la dispozitia turistilor camere dotate cu tot confortul necesar petrecerii unei vacante de neuitat. Raportul foarte bun pret/calitate fac din Vila Carmen una din cele mai cautate unitati de cazare din Eforie Nord.

Tipuri de camere

tip A (14 camere) au o capacitate de 2-3 persoane, au grup sanitar propriu, mobilier modern si functional, TV cablu si frigider, o parte avand si instalatie de aer conditionat., tip B (6 camere) au o capacitate de 2-4 persoane, sunt situate la demisol si dispun de 2 grupuri sanitare la comun,

Vila Carmen mai pune la dispozitia clientilor loc de joaca pentru copii,masa de ping-pong,bucatarie de vara, gratar, terasa, parcare.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Televizor
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Carmen din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Carmen? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!