Stella Marina

Str. Steaua de mare, nr. 46, Eforie Nord, Constanta » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Stella Marina
Tipul unității: Hotel

Hotel Stella Marina*** este un hotel nou si modern, construit in 2006 si apoi renovat in 2009, format din parter, doua etaje si o frumoasa mansarda.

Hotelul Stella Marina este situat in una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe malul Marii Negre. Eforie Nord este de asemenea o foarte cunoscuta si apreciata statiune balneara atat in Romania cit si in lume.

Hotelul Stella Marina este o coproprietate italo-romana, recunoscanduse in acest sens stilul, confortul si calitatea italiana.

Hotelul are in dotare un restaurant modern cu o capacitate maxima de 60 locuri, bucatarie profesionala, 1 apartament cu 2 camere matrimoniale, 17 camere (7 matrimoniale, 7 camere triple si 3 camere cu 4 locuri ), terasa complet utilata, spatiu verde, barbecue, etc.

Camerele sunt dotate cu : aer conditionat, incalzire centralizzata, TV cablu, minifrigobar, baie proprie cu dus, unele au mari balcoane, prosoape, lenjerie, camere ne fumatori etc.

Restaurantul hotelului va pune la dispozitie mancare tipica romanesca dar si italiana

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Frigider
Room-service
Senzori de fum
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Stella Marina din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Stella Marina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!