ROXY & MARYO

Str. Diamant nr 14, Eforie Nord » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - ROXY & MARYO
Tipul unității: Hotel

Hotelul ROXY & MARYO este amplasat în centrul staţiunii Eforie Nord.La 10 m distanta se afla Teatrul de Vara,la 50 m Policlinica Grand,la 900 m Gara C.F.R, la 150 m Plaja Debarcader si la 250 m se afla Posta,iar la 100 m distanta se afla Biserica cu Hramul Sfanta Maria.

Hotelul a luat naştere datorită tranzitului intens de turişti şi oameni de afaceri în staţiunea Eforie Nord, fiind necesară o unitate hotelieră nouă, care să satisfacă cererea de servicii turistice.

ROXY & MARYO este un hotel de capacitate mică având 13 camere duble şi 1 duplex, fiind situate la parter, etajele 1, 2 şi mansardă.

8 camere duble cu balcon sunt situate la etajelele 1 si 2 si 5 camere duble spatioase fara balcon sunt situate la etajul 3(mansarda).

Duplexul este situat la etajul 1 si este compus din 2 camere duble,2 balcoane si 2 grupuri sanitare.

Fiecare cameră este dotată cu:, tv color, aer condiţionat (in sezonul calduros), căldură (in sezonul rece), minibar, telefon intern si internaţional, acces la internet prin wireless.

*Fiecare cameră are propriul grup sanitarcu apă caldă non-stop. Grupul sanitar este prevăzut cu echipamente de igienă conform standardelor internaţionale,avand cabina de dus cu jacuzzi,radio si telefon si uscator de par.

*La parterul hotelului se afla si un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri,clasificat la 3 stele,prevazut cu o plasma de diagonala mare,cu mobilier de foarte buna calitate, cu aer conditionat in sezonul estival si caldura in sezonul rece.Dispunem si de o terasa cu multe flori viu colorate ,parfumate cu o capacitate de 70 de locuri. In cadrul restaurantului putem organiza diferite mese festive,nunti,botezuri,petreceri,majorate. * La cerere, se poate amenaja restaurantul pentru diverse conferinţe, congrese sau simpozioane.

*Există şi o masă de tenis care se poate folosi atât de către clienţii hotelului cât şi de cei din afară dar cu condiţia de a servi ceva din cadrul restaurantului (mâncare, băutură).

*Pe terasă se află şi leagăne, balansoare odihnitoare , loc de joacă pentru copii şi un avantaj pentru părinţi că avem curtea interioară închisă.

*Se pot servi preparate delicioase „ca la mama acasă”, atât din bucătăria tradiţională românească cât şi din cea internaţională, in sistem a la carte.

*Pentru clienţiihotelului se poate deschide o fişă cont pentru servirea preparatelor din restaurant şi bar, care se va plăti la sfârşitul sejurului.

* Servicii cu plată:

-spălat – călcat ;

-vânzări de mărfuri şi de articole de strictă necesitate ;

-servicii telefonice locale, interurbane, internaţionale (cu plata tarifului) ;

-T.V.A.-ul si taxa hoteliera sunt incluse in preţul camerei;

-pat pliant –50 lei/pers/noapte

-copiii pana la 14 ani au cazarea gratuita daca stau in aceeasi camera cu parintii , iar daca se solicita pat suplimentar se achita 50 lei/pers/noapte.

*Servicii fără plată:

-informaţii turistice şi culturale ;

-păstrarea obiectelor de valoare ale turiştilor în seiful de la recepţie;

-acordarea de prim-ajutor în caz de urgenţă-trusa medicală ;

-trezirea clienţilor la cerere ;

-primirea şi transmiterea mesajelor şi a corespondenţei pentru turişti ;

-informaţii privind orarul mijloacelor de transport ;

-parcarea păzită cu o capacitate de 20 autovehicule ;

-asigurarea cu umbrele în caz de ploaie ;

* Accesul interzis cu animale de companie.

*Pentru turistii cazati in hotel se pun la dispozitie, fara taxe,table,sah,remi,pentru a se putea recreea si relaxa.

* In sezonul estival, se amenajeaza o piscina in aer liber aceasta aflandu-se in parcarea hotelului.Pe langa piscina se afla sezlonguri si umbrelute

*Dispunem de un microbuz,marca Mercedes Sprinter cu o capacitate de 16+1 locuri,cu care putem organiza diferite excursii cat si turul statiunilor.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Frigider
Panoramă, privelişte
Room-service
· Despre ROXY & MARYO pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Sa aveti un sfarsit de saptamana placut! Urarea clasica,dar daca ne urmati sugestia,cu siguranta asa o sa il aveti. Eforie Nord- Hotel Roxy & Maryo ! Centrul statiunii, preparate delicioase , ""ca la mama acasa"" ...si ca atat va dezvaluim noi. Restul detaliilor despre cazare il puteti afla doar printr-un click !"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la ROXY & MARYO din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la ROXY & MARYO? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!