Holiday

Str. Republicii Nr. 45 » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
Camere: 26
Apartamente: 1
Total locuri: 60
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 45 locuri
Camere - Holiday
Tipul unității: Hotel

Hotelul Holiday functioneaza pe toata perioada anului avand contract de colaborare cu renumita clinica GRAND , ce trateaza afectiuni reumatice, postraumatice, neurologice, ginecologice, dermatologice si respiratorii, beneficiind de aportul namolului si a apei din Lacul Techirghiol. Distanta mica fata de plaja, conditiile de cazare deosebite si colaborarea cu policlinica Grand (situata la numai 50 m de hotel) sunt doar cateva din elementele care justifica notorietatea Hotelului Holiday.

Amplasarea hotelului,nici in centru,nici pe faleza,dar in imediata apropiere face ca amplasarea sa fie intr-o zona ferita de zgomotul specific acelor zone, care poate deranja .

Linga hotel si in imprejurimi este multa verdeata,unde gasiti si o parcare generoasa fara plata.

Apartamentul (sau camera tripla) este format dintr-o camera cu 1 pat matrimonial, sufragerie, minibar,tv-cablu,internet,aer conditionat baie cu cabina dus,fotolii,doua balcoane, iar duplex-ul (sau camera cu patru locuri) din 2 camere cu doua paturi matrimoniale,baie cu dus,tv-cablu,internet,minibar si balcon.La cerere, in apartament se poate pune un pat suplimentar.

Serviciile sunt fara cusur, iar personalul,de la cameriste,pina la administrator sunt la dispozitia d-voastra in rezolvarea imediata a eventualelor mici neajunsuri.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Greacă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Foișor
Servicii și facilități camere
Balcon
Camere pentru nefumători
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Holiday din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Holiday? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!