Complex Marea Neagra

B-Dul 23 August Nr. 11 » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
Camere: 200
Total locuri: 400
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 150 locuri
Camere - Complex Marea Neagra
Tipul unității: Complex Turistic

Complexul Turistic Marea Neagra se afla in statiunea Eforie Nord si va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante minunate alaturi de familie si prieteni. Se intinde pe o suprafata de 4 hectare de teren, situate intre Marea Neagra si lacul sarat Techirghiol. Cladirile sunt dispuse pe toata suprafata de teren printre copaci si multa verdeata.

Complexul este compus din 7 apartamente (care sunt dotate cu mobilier nou, modern, living cu o canapea fixa, baie, minibar si televizor), 6 minihoteluri (a cate 24 de camere, cu baie proprie si televizor), 14 vile (a cate 7 camere cu baie proprie si televizor), bar cu terasa si restaurant (cu 500 de locuri) si cabinet medical.

Aveti la dispozitie locuri amenajate unde puteti pregatii un gratar, in aer liber, dispunand de tot confortul si libertatea de acasa.

Toata suprafata complexului este imprejmuita cu gard inalt de 2m, singura cale de acces fiind poarta principala care este asigurata si pazita.

Parcarea Complexului Marea Neagra este asigurata.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Marea Neagra din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Marea Neagra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!