Hotel Europa

Bd.Republicii, nr.13, 905350 Eforie Nord » Eforie Nord, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Europa
Tipul unității: Complex Turistic

Statiunea Eforie Nord este recunoscuta pentru proprietăţile terapeutice ale nămolului sapropelic din Lacul Techirghiol.

Hotelul Europa este excelent localizat între Lacul Techirgiol şi Marea Neagră, la cateva minute distanta de centrul statiunii Eforie Nord. Centrul de sănătate Ana Aslan din incinta Hotelului Europa efectuează analize personalizate şi recomandă tratamente adecvate pentru fiecare pacient.

Gratie unui concept arhitectural de exceptie, toate cele 200 de camere duble, 10 camere club si 11 apartamente ale hotelului Europa au balcoane si vedere spre mare, oferind o priveliste unica.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină acoperită - platit
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Senzori de fum
Activități de relaxare și înfrumusețare
Salon de frumusețe - platit
Facilități baie
Uscător de păr
· Despre Hotel Europa pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Chiar daca nu mai este canicula,soarele se mai ascunde ,iar toamna isi intra incet dar sigur in drepturi, asta nu inseamna ca nu puteti vizita in continuare litoralul. Hotel Europa din Eforie Nord are toate calitatile de a va face sa uitati ca nu mai este vara. Centrul de sanatate Ana Aslan ,aflat in incinta hotelului este doar unul din punctele de atractie oferite de acest loc. Click pentru mai multe detalii despre cazare!"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Eforie Nord, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Europa din Eforie Nord, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Europa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!