Proto

Strada Principala, Costinesti » Costineşti, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Proto
Tipul unității: Vilă

Cazare in Costinesti la Vila Proto in perioada estivala si 1 Mai. Vila este situata pe strada principala, la 9-10 minute de mers pe jos pana la plaja si 5 min pana la gara. Zona este relativ linistita, nefiind in imediata apropiere a vreunei discoteci sau club. Dispunem de locuri de parcare pentru masina dumneavoastra.

Fiecare camera dispune de pat dublu, dulap pentru haine, baie cu dus si WC individual, televizor cu cablu, oglinda. Fiecare camera are iesire directa fara a trebui sa treceti printr-un hol. Baile dispun de apa calda permanenta. Aveti deasemnea acces la o bucatarie comuna complet echipata.

In cazul in care doriti sa preparati un gratar, va punem la dispozitie atat gratarul cat si uneltele de care aveti nevoie. Exista doua terase, cea din fata vilei si cea din stanga acesteia, mai potrivita pentru a lua masa cu prietenii.

Daca nu aveti la dispozitie o masina proprie ne puteti vizita cu trenul, cu microbuzele (maxi-taxi) ce pleaca din fata garii Constanta sau cu autocarele ce au ca destinatie orasul Mangalia.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Terasă
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Costineşti, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Proto din Costineşti, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Proto ? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!