Complex Vila bianca

Talazului 9 » Costineşti, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Complex Vila bianca
Tipul unității: Vilă

Complexul Vila Bianca din Costinesti este constituit din 2 corpuri, primul dintre ele gazduieste un apartament de 3 camere de lux, 2 camere de lux si un apartament de 3 camere la etaj.

Complexul este proiectat sa poata primi 30 de invitati. De asemenea, oaspetii pot parca masinile in curtea vilei Bianca gratuit.

Apropierea de plaja si ospitalitatea gazdelor fac din Complex Vila Bianca o locatie in care vei reveni mereu. Sint numeroase zone de relaxare - pe terasa privata, in gradina.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Costineşti, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Vila bianca din Costineşti, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Vila bianca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!